Вторник, 18 март, 2014 г.
8:00pm (PDT)
The Castro Theatre
429 Castro Street
San Francisco, CA 94114

Моля, кликнете тук за информация относно билетите

FREE TO PLAY - Достъпна сега:

Watch on Steam Watch on Youtube Watch on Itunes

Гледайте „Free to Play“ в Steam

Free to Play ще бъде достъпен в Steam на 19 март, 2014!

Пакетът Free to Play

Free to Play пакетът също ще бъде достъпен за покупка в Steam и Dota 2 магазина, а 25% от продажбите ще бъдат разпределени между играчите включени във филма, както и сътрудниците. Пакетът Free to Play ще включва следното:

Артикули в играта Dota 2:

Артикулите ще бъдат достъпни на 19 март, 2014 в Dota 2 магазина и Steam

FREE TO PLAY е пълнометражен документален филм, който проследява трима професионални видео играчи из целия свят, докато те се състезават за награден фонд от един милион долара в първия Dota 2 International турнир. През последните години популярността на електронните спортове рязко нарасна, така че днес те са се превърнали в една от най-значително практикуваните форми на съревнователен спорт. Един турнир с награден фонд 1 милион долара изцяло промени пейзажа на игралния свят, а за тези елитни играчи, бидейки от върховите в този занаят, нищо вече няма да е същото. Продуциран от Valve, филмът свидетелства за предизвикателствата и жертвите, изисквани от играчите, които се състезават на най-високо ниво.

„Завладяващ и поучителен взор към това как видеоигрите стават следващото поколение спортове.“
— Джеф Кийгли, Spike TV
„Красиво заснет и чудесно изпълнен, Free to Play е филм за духовитостта, страстта и това, което ни напътства. Разбира се, той ще стане категоричният документален филм за електронните спортове, но в действителност той резонира далеч отвъд това. Free to Play е забележителен филм.“
— Създателите на Indie Game: The Movie
„Завладяващо и човечно взиране в света на електронните спортове. Това е свидетелство за една повратна точка.“
— Филипе Уар, Wired.co.uk

Роден е в Лвов, Украйна, Dendi започва да играе видео игри в доста ранна възраст, след като по-големият му брат получава компютър от баба им. Подобно на другите му ранни интереси в живота, музиката и танците, Dendi много бързо схваща игрите и скоро далеч превъзхожда своята възрастова група. Удивителната ловкост постигната посредством дългите часове в изучаване на пианото скоро е приложена в местните турнири за игри, където той печели репутацията на един доминиращ съперник с богато въображение. Макар и с успехи в други игри, той разбрал, че е намерил своето призвание, когато попаднал на Dota.

Ако сте следвали развитието на сингапурската Dota, тогава Бенедикт „HyHy“ Лим е име, което трябва да Ви е познато. Роден е в Сингапур през 1990, понасянето на HyHy към славата започва, когато той и съотборниците му представляват Сингапур в азиатските Cyber ​​Games 2007. През следващата година той става победител в Electronic Sports World Cup (световната купа за електронни спортове). От тогава той е впуснал всичкия си труд, така че да се превърне в значима особа за Dota 2 общността. Рядко странящ от противоречия, HyHy винаги открито казва това, което мисли и е станал популярен като един от най-целеустремените и гъвкави професионални играчи.

Безспорно сред най-страхотните Dota 2 играчи, които някога са излизали от западното полукълбо, Клинтън "Fear" Лумис, никога не е имал лесен път пред себе си. Вечният аутсайдер, той използва баланса между чистото умение и спечеленият с мъка опит, за да преодолее изолацията, с която играчите от САЩ често се сблъскват, когато се съревновават на най-високо ниво. Роден през 1988, работната му етика и всеотдайност го отвеждат от Медфорд, щата Орегон до Европа, Китай, а най-накрая и до Dota 2 International, турнирът с най-голям награден фонд в историята на видео игрите.

Sponsor a Showing

Valve Ви предлага правото да покажете „Free to Play“, както и да използвате свързаните с него маркетингови материали, чрез които да популяризирате Вашата прожекция, използвайки наличните файлове по-долу. Сваляйки тези файлове, Вие се съгласявате със следните лицензионни условия:

 1. Лиценз за филмовите файлове. Valve Corporation (наричани по-долу „Valve“) Ви предоставя неексклузивен и безвъзмезден лиценз, който може да бъде прекратен, за да възпроизвеждате, разпространявате и извършвате публични прожекции с файловете, към които има връзка по-долу, съдържащи техния филм „Free to Play“ (наричан по-долу „Филма“) (а) на места, притежавани или управлявани от Вас, и (б) посредством телевизия, интернет видео услуга или други аудио-визуални услуги за разпространение.
 2. Рекламни материали. Valve Ви предоставя неексклузивен и безвъзмезден лиценз, който може да бъде прекратен, за да възпроизвеждате, разпространявате и извършвате публични прожекции с файловете, към които има връзка по-долу, съдържащи рекламни материали, свързани с филма (наричани по-долу „Маркетинговите материали“) във всяка медия, за цели свързани с популяризирането на Вашата дистрибуция и прожектиране на „Филма“
 3. Ограничения. Лицензът Ви за „Филма“ и „Маркетинговите материали“ подлежи на следните ограничения:
  1. Не можете да изменяте, редактирате или променяте „Филма“ и „Маркетинговите материали“ по никакъв начин.
  2. Valve Ви предоставя лиценз за „Филма“ и „Маркетинговите материали“, навсякъде по света, но трябва да се придържате към приложимите закони във всяка юрисдикция, където упражнявате лицензните права, включително при реклама, окачествяването на съдържание или при други закони, които може да са приложими.
  3. Ще популяризирате и представяте „Филма“ и „Маркетинговите материали“ по начин, който изяснява, че Valve са собственици и първоизточник на „Филма“, „Маркетинговите материали“ и DotA 2. Където е уместно, ще показвате следното потвърждение: „© Valve Corporation 2014. Всички права запазени. Valve, логото на Valve, Dota и логото на Dota са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на Valve.“
  4. Ще се съобразявате с разумните искания, които Valve може да издават от време на време, да сътрудничите при рекламирането и популяризирането на „Филма“.
  5. Valve може да обнови „Филма“ или „Маркетинговите материали“ от време на време. При публичното обявяване на обновление от Valve Вие незабавно ще свалите обновения файл от този сайт и ще прекратите възпроизвеждане, разпространение и прожекции на всяка предходна версия.
 4. Обезщетения. Вие се съгласявате да освободите от отговорност, защитавате и държите Valve невинни от всякакви задължения, искове и разноски, включително адвокатски хонорари, които произтичат от или са във връзка с нарушение на този лиценз или използването на „Филма“ или „Маркетинговите материали“. Valve си запазва правото на свои собствени разноски да поеме изключителната защита и контрол на всеки въпрос, подлежащ на обезщетение.
 5. Законосъобразност и юрисдикция. Настоящият лиценз се ръководи от законите във Вашингтон, САЩ и за всеки спор, възникнал във връзка с този лиценз или използването на „Филма“ или „Маркетинговите материали“, Вие се съгласявате с юрисдикцията и мястото в държавните и федералните съдилища, заседаващи в община Кинг, Вашингтон, САЩ.
Download Marketing Materials here.
Download Movie Files here.